woensdag 7 december 2016

lui

zo luitjes

in plaats dat ik druk in de weer ben met
stofdoek en Slangentrees
zit ik in heel oude ontvangen geintjes te kijken
en kwam de volgende tegen
en wie weet komt het ergens iemand van pas
het is de tijd van het jaar dat velen soms wat ziekjes zijn
of zwak en misselijk
hopelijk is het dan geen geintje , maar een goed recept
toch

Honing en Kaneel genezend : Info!

Honing en Kaneel genezend ?
Die oude middeltjes waren zo gek nog niet

De wonderlijke en vaak niet geziene genezende eigenschappen van Honing en Kaneel

unnamed5r1
Ik verwed er 20 dollar of euro’s onder dat de farmaceutische industrie niet wil dat dit de ronde doet. " dit staat er wel , maar is niet mijn weddenschap :)  "

Feiten over Honing en Kaneel

Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel veel kwalen kan genezen. Honing wordt geproduceerd in de meeste landen van de wereld. Hedendaagse wetenschappers accepteren honing ook als een "wonderolie" (heel effectief) voor alle soorten kwalen.
Honing kan gebruikt worden zonder enige bijwerking bij iedere soort ziekte. Hedendaagse wetenschap zegt dat zelfs, omdat honing zoet is, als het als medicijn ingenomen wordt in de juiste dosering, het diabetes patiënten niet schaadt. (Dat moet je wel even uitzoeken).

Winny Weekly World News, een blad in Canada, van 17 januari 1995 heeft de volgende lijst van kwalen/ziektes opgegeven die genezen kunnen worden door honing en kaneel zoals dat door westerse wetenschappers werd onderzocht.

HARTKWALEN:
Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de arteriën en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval kregen, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag.
In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de arteries en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstoppen; maar dat honing en kaneel de arteries en aderen her-vitaliseren.

ARTRITIS:
Artritis patiënten kunnen dagelijks, 's morgens en 's avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepeltje kaneelpoeder drinken. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis worden genezen. In een recent research uitgevoerd op de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een lepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, ze binnen een week ontdekten dat van 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch 73 mensen totaal verlost waren van pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet konden lopen of zich voortbewegen beginnen te lopen zonder pijn.

BLAAS INFECTIES:
Neem twee theelepels kaneelpoeder en een theelepel (of lepel?) honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

CHOLESTEROL:
Twee lepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in een kop theewater, aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterolniveau in het bloed tien procent minder was, binnen twee uren.
En zoals genoemd bij artritis patiënten, als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen.
Volgens informatie die kwam uit dat Blad kan zuivere honing, dagelijks bij voedsel ingenomen, klachten van cholesterol wegnemen.

VERKOUDHEDEN:
Zij die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kan drie dagenlang, dagelijks dus, een lepel lauwwarme honing innemen met lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest, verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

MAAG DIE VAN STREEK IS:
Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en reinigt maagzweren vanaf hun wortel.

GAS:
Volgens studies die in India en Japan gedaan zijn, is onthuld dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

IMMUUN SYSTEEM:
Dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuun stelsel en beschermt het lichaam tegen bacteri?le en virale aanvallen. Wetenschappers hebben uitgevonden dat honing diverse vitamines en ijzer bevat in grote hoeveelheden. Constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes om tegen bacteri?le en virale ziekten te vechten.

INDIGESTIE:
Kaneelpoeder dat op twee theelepels honing wordt gestrooid en voor het eten ingenomen, verlicht zuurheid verteert de zwaarste maaltijden.

INFLUENZA : GRIEP:
Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingredi?nt bevat die influenza bacillen doodt en de patiënt redt van de griep.

LANG LEVEN:
Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, houdt de verwoestingen tegen van ouder worden. Neem vier lepels honing, een lepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink een kwart kop drie of vier maal per dag. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe en zelfs een 100 jarige, begint karweitjes van een 20 jarige uit te voeren.

PUISTJES:
Drie lepels honing en een theelepel kaneelpoeder pasta. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Als je dit twee weken dagelijks doet, haalt het de puistjes af van de wortel.

HUIDINFECTIES:
Leg honing en kaneelpoeder in gelijke delen op de aangedane plekken, dit heelt eczeem, ringworm en alle soorten huid infecties.

GEWICHT VERLIEZEN:
Dagelijks ?s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en 's nachts voor het slapen, drink dan honing en kaneel in een kop water gekookt. Als je dit regelmatig gebruikt reduceert het het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorieën gebruikt.

KANKER:
Recent onderzoek in Japan en Australië heeft onthuld dat gevorderde kanker van de maag en botten succesvol werd genezen. Patiënten die lijden aan deze soorten kanker zouden dagelijks een lepel honing met een theelepel kaneel moeten nemen, een maand lang en drie keer per dag.

VERMOEIDHEID:
Recente studies hebben laten zien dat suiker die in honing zit eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam.

SLECHTE ADEMHALING:
Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

VERLIES VAN GEHOOR:
Dagelijks 's morgens en 's avonds honing en kaneelpoeder in gelijke delen ingenomen, herstelt het gehoor.


Weet je nog dat we kinderen waren? We kregen toast met echte boter en met kaneel erop gesprenkeld!

Misschien moet je dit met vrienden en familie delen. Iedereen heeft hulp voor de gezondheid nodig.
Wat zij er mee doen, moeten ze zelf weten

en wie weet met al die goede dingen
zien we er ook zo mooi uit

birds-high-fashion-show-__

wens ik U een fijne dag

lieve groet

Karel

12 opmerkingen:

 1. Hoi karel
  Ja deze had ik ook in de mail dus kan het lezen overslaan hihi
  Je hebt de tekst wat aangepast met dit staat er wel , maar is niet mijn weddenschap :)  
  Slimpie...och we delen alles van anderen dus waarom de weddenschap niet hihi
  Mooie vogels met een mooi muziekje op deze koude winterse dag...hopla nu aan het HH jij...
  Groetjes en geniet je dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karel,
  Nou.. we gaan maar aan de kaneel en honing.
  Ik vind beide erg lekker.Wat zal ik gezond worden..hihi.
  Mooie pietjes in de pps.
  Fijne luie dag.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Karel ik heb mijn blog alvast afgesloten voor dit jaar want heb ook beetje last van wat kwaaltjes maar ook gezellig druk nu met andere dingen. Wel een mooi interessant blog had je ditmaal met heel wat tips erbij. Ja honing heeft vele doeleinden en is bovendien ook gezond. Bij mijn oma kreeg ik altijd die kaneel koekjes bij de thee, maar het helpt niet echt hoor. Ik neem elke dag wel honing ergens in, maar het helpt mij niet om de klusjes te doen die ik niet goed meer kan. En ook de artritus in handen en lichaam is niet beter geworden door de honing en kaneel. Wel slaap ik beter met honing voor het slapen gaan.. Maar al bij al Karel heb je er toch wel een mooi logje hier staan. Nu ben ik even niet zo vaak meer online hoor. Dus voor jou alvast ook mijn wensen hier en op mijn blog. Maak er wat van deze dagen..Lg Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk aan je mailcontacten/vrienden heb je nog eens wat hihi
  Dat ik het doorstuurde wil zeggen ik plaats het niet grijnzzzz
  Maar is een leuk blogje geworden dus is het goed zo...ik hou het meer bij de humorblogjes...
  Niet altijd maar toch...
  Zag dat hillechien mijn dropbox gedeeld had...als die nu maar niet vast gaat lopen door de vele bezoekers ;)
  Net een kerstboom gehaald en staat in de pot en in de kamer..kan het versieren beginnen.
  Maar nu even niet hihi...smakelijk en fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tukkie?
  Nu besluit is genomen...vanavond de lampjes in de boom kan ik morgen verder met de versieringen en gaat albert alleen in de middag spelen met mathijs...
  Ook samen vera van school halen en dan met etenstijd weer thuis...hopelijk ben ik dan klaar.
  Ben nu de strijk aan het wegwerken kan de was ook weer de deur uit hihi
  pfffttt moet niet gekker worden hier...hangze want dat zal wel volgen op het tukkie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Morgen weer een dag toch?
  En begin je eraan dan slaap je veel te laat...
  Ja ik zie alles zelfs groene mannekes ;)
  Slaap wel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So enjoyed the bird video, friend Karel ... reminded me of my own birds I had once upon the time: Billy and Lola and Bonkers and Blue ... now it's just cat Theo and cat me ... smiles ... Love, cat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi karel
  Wat wij uitspoken...? Voorlopig ben ik bezig met de kamer kerstproof te maken hihi
  De boom staat, versieringen moeten nog maar de ballen hangen erin.
  Lichtjes branden ook al op 3 plekken in de kamer, dus de sfeer is er al
  Zal vandaag verder gaan...in me uppie
  Want opa gaat spelen hihi
  Groetjes en geniet je dag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Karel,
  Mijn twee kleine boompjes staan ook gezellig te wezen.
  Een beetje licht in huis en het is al snel leuk.
  Straks nog wat hh dingen doen en dan rust in de tent.
  Fijne dag.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dus jij ziet oppassen als een leukere klus...nu boom versieren is ook best leuk om te doen...maar nog leuker als die klaar is...
  Jij weer visjes en dat was onverwachts?
  Hier staat morgen de kraam met vietnamese loempia's...je brengt me op een idee haha
  Rustmode hier nog lang niet...zit in een ontplofte kamer...maar komt goed.
  Smakelijk dan ben ik zeker op tijd ;)
  mzl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha dat gedoe is klaar...straks (volgende week) nog kerststukjes maken en poetsen...pffttt
  Is nu wel nodig hihi
  Maar we hebben nog een week voor de verjaardag van albert en dan een week voor de kerst...
  Is de decembermaand alweer bijna voorbij hihi

  En morgen is er weer een dag zeg je...ja op guus passen en daan uit school halen.
  Dus morgen weinig tijd over om verder te gaan.
  Hang ze

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha rustig oppassen bestaat dat?
  Jawel hoor in de ochtend alleen Guus en samen Daan van school halen.
  Samen eten en dan Guus slapen.
  Dan alleen Daan dus. En de papa komt rond 2 uur alweer thuis en kunnen wij naar huis.
  Ga bankhangen en genieten van de lichtjes in de kamer...hangze

  BeantwoordenVerwijderen